Opened 5 months ago

Closed 5 months ago

Last modified 5 months ago

#1156 closed request (pending)

OpenVPN doesn't work on NAT64

Reported by: warren@… Owned by: panda@…
Priority: tbd Milestone: ietf-100
Component: nat64 Keywords: NAT64
Cc: My Current Location:
My MAC Address: My OS: OS X 10.12.6

Description

OpenVPN Connect 2.1.3.120 connecting to an OpenVPN server with only an IPv4 address (vpn.snozzages.com) fails on NAT64 network.

Change history (3)

comment:1 Changed 5 months ago by panda@…

Status: newaccepted

Thanks for trying the NAT64 network (SSID ietf-nat64) and reporting your experience. As far as we can tell, the issue you reported is either an issue of the NAT64 implementation’s handling of that specific traffic or the given application vendor's implementation. We’re collecting all the issues that come up and will pass the reports back to the vendor at the end of the week. Hopefully this will lead to better implementations and greater functionality for the next meeting. If you’re curious about other known issues, please see https://tickets.meeting.ietf.org/wiki/nat64

If you have additional input on this issue please update the ticket, if you see new issues please open additional tickets.

Thanks -

comment:2 Changed 5 months ago by panda@…

Resolution: pending
Status: acceptedclosed

comment:3 Changed 5 months ago by brian.e.carpenter@…

FYI, TunnelBear? (which is IPv4-only, allegedly based on OpenVPN) also fails, entering an infinite loop of connection attempts.

Note: See TracTickets for help on using tickets.